Eerste halfjaar

Na ruim een half jaar ondernemerschap heeft Eljakim ondertussen al meer dan 40 klussen mogen uitvoeren, van grote tot kleine klussen. Met name de laadpalen zijn erg in trek. Naast laadpalen zijn er ook verschillende groepenkasten vervangen, elektra voor een complete woning in Bolsward aangelegd, buitenverlichting gerealiseerd, kookgroepen aangelegd, een hotelschakeling in een grote bedrijfshal gerealiseerd, camping elektra aangelegd en noem maar op.

Sinds maart volgt Eljakim de opleiding “Vakbekwaamheid Elektrotechniek” bij TeqNL. Dit is een vrij unieke opleiding in Nederland, waarbij heel specifiek het doorrekenen en realiseren van elektrische installaties wordt behandeld. Dit betekent dat Eljakim straks zeer veilige en bedrijfszekere installaties kan ontwerpen en aansluiten.